BOKA PÅ TELEFON
0418-22 000

Hudvård

Före din behandling rekommenderar vi alltid att du bokar en tid för konsultation, detta för att vi ska kunna se till din huds förutsättningar och vad det är som du vill uppnå med behandlingen. Vi går även igenom vad du ska tänka på vid behandlingen och svarar på eventuella frågor.

M22 - laser och IPL

M22 - laser och IPL

Som allra första klinik i Malmö är vi stolta över att arbeta med IPL och lasermaskinen M22 från Lumenis. Detta är en fantastisk kompakt lösning för ljusbaserade behandlingar för huden såsom hudföryngring, pigmenteringar, kärl och ärr. 

Läs mer om M22 - laser och IPL
Dermapen

Dermapen

Dermapen är en avancerad microneedling-behandling som använder sig av 12 sterila engångsnålar som gör upp till 1300 hål i huden per sekund med en automatisk vibrerande funktion. Detta stimulerar nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som fina microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt.

Läs mer om Dermapen
Kemisk Peeling

Kemisk Peeling

En peeling med glykolsyra hjälper huden att bli slätare, friskare och fastare. Huden blir maximalt återfuktad och får en jämnare pigmentering. Avlägsnandet av döda hudceller stimulerar huden till nybildning av hudceller som ger en vacker lyster. Peelingar är alltid anpassade efter hudproblem och behov.

Läs mer om Kemisk peeling
Permanent hårreducering

Permanent hårreducering

Hårreducering med LightSheer är en säker, icke-invasiv behandling som minskar antalet återväxande hårstrån. Laserljuset används för att skada hårsäckarna utan att skada den omkringliggande vävnaden i huden. På så sätt reduceras hårets förmåga att växa ut igen.

Läs mer om Permanent hårreducering
Cellu M6 Integral/LPG behandling

Cellu M6 Integral/LPG behandling

LPG behandling är den senaste högteknologiska apparaten på marknaden. Reducerar celluliter, ärr, kroppsskulpterar och ger en slätare, spänstigare hud samt lindrar muskel och ledvärk. Behandlingen är en icke-kirurgisk och smärtfri bindvävsmassage som förbättrar blodcirkulationen, ökar lymfdräneringen och förbättrar hudens kondition.

Läs mer om LPG
Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandlingar

I en klassisk ansiktsbehandlingen ingår rengöring, peeling, ånga så att porerna öppnas upp. Efterföljande portömning samt ansiktsmassage med avslutande mask och produkter anpassat efter hudtyp.

Läs mer om våra Ansiktsbehandlingar
Injektioner

Injektioner

Vi har alla våra egna favoriter inom Fillers och muskelavslappande botulinumtoxinbehandlingar. På Citadellkliniken erbjuder vi de mest kända och väldokumenterade märkena på marknaden. Vi använder oss av Restylane/Emervel/ Juvederm (Fillers) samt Azzalure eller Vistabel (Botulinumtoxin typ A).

Läs mer om Injektionsbehandlingar
Kärl

Kärl

Med en enkel injektionsbehandling kan vi behandla missprydande kärlbristningar och mindre åderbråck på benen. En mycket tunn nål används för att injicera en lösning i blodkärlet som får det att klistra ihop och skrumpna. Blodkärlet bryts ner av kroppen och först uppstår ett blåmärke som under 4–6 veckor bleknar.

Läs mer om Kärl

BOKA

För att boka konsultationtid kan du ringa oss på 040-30 17 50.
Du kan också hitta en tid och boka in dig själv.

Välj Hudvårdstider
Välj plats
Ange datum
Välj en konsultationstid som passar dig:
Visa fler tider
Tyvärr finns det inga lediga konsultationstider på det angivna datumet.
Fyll i dina uppgifter
Förnamn *
Efternamn *
ÅÅMMDD-XXXX *
E-post *
Telefon *
Meddelande
Bekräfta din bokning*

* Samtliga bekräftade bokningar till plastikkirurg debiteras med 500 kr