BOKA PÅ TELEFON
0418-22 000

Ansiktsbehandlingar

 

Ansiktsbehandlingar

Mikrodermabrasion

En mikrodermabrasionsbehandling tar cirka trettio minuter beroende på hudens skick, vilket område som ska behandlas och vilka resultat man vill uppnå. De flesta märker av förbättringar av hudens struktur och utseende redan efter den första behandlingen. På lite längre sikt kan resultaten av en serie behandlingar verkligen vara otroliga.

Mikrodermabrasion används ofta för att behandla och reducera:

• Uppfräschning av en normal och frisk hud
• Torr och fuktfattig hud
• Oren hud med acne inslag, pormaskar och tilltäppta porer
• ärrbildningar från acne, vattkoppor, operation mm
• åldrad hud- rynkor – solskador
• Pigmentförändringar
• Cirkulationsnedsättning, glåmig hy, oelastisk hy
• Behandling för de som inte tål kemisk-peeling

Passar alla hudtyper
Medicinsk mikrodermabrasion är en säker, icke-kirurgisk ytbehandling av huden som utförs av en certifierad hudexpert. Det är en utmärkt behandling för unga som gamla, män som kvinnor och passar alla hudtyper. Behandlingsmetoden används främst i ansiktet men går även vid behov att utföra på bröstkorg, rygg, axlar eller andra områden.

Medicinsk mikrodermabrasion är en effektiv metod att föryngra sin hud och behandlingen kräver ingen återhämtningstid så patienterna kan återgå till sina vanliga aktiviteter direkt efter behandlingen. Behandlingen är mycket populär eftersom den är smärtfri och ändå effektiv. Behandlingen ger minimal rodnad, svullnad och irritation.

DERMA GENESIS®-mikrodermabrasionssystem är världsledande inom effektiva mikrodermabrationsbehandlingar. Fråga oss om mikrodermabrasion och förnya dig själv.

 

C–vitaminbehandling

Uppfräschande behandling som passar alla hudtyper och åldrar. Ger huden en strålande lyster. Görs med fördel i kombination med microdermabrasion. 

Natura Bissé

Carboxi-express

Förbättrar, förnyar och exfolierar din hud.

En express behandling för "Glow and go". Genom att använda 5 st AHA syror kommer den tredubbla exfolierande effekten ge huden fantastiska resultat och lämna huden med en extraordinär mjukhet och lyster.

Facial express

Rengör, återfuktaroch lugnar din hud.

En revitaliserande behandling utan peeling som passar alla hudtyper och för de som önskar ett snabbt ungdomligt utseende med en lyster på nolltid. En perfekt askungebehandling för det "speciella tillfället" och en perfekt introduktion till en ansiktsbehandling.

 

Boka

Denna behandling utförs av våra hudterapeuter i Malmö. Ring på telefon 040-30 17 50 eller boka ledig kostnadsfri konsultationstid nedan.

BOKA

För att boka konsultationtid kan du ringa oss på 040-30 17 50.
Du kan också hitta en tid och boka in dig själv.

Välj Hudvårdstider
Välj plats
Ange datum
Välj en konsultationstid som passar dig:
Visa fler tider
Tyvärr finns det inga lediga konsultationstider på det angivna datumet.
Fyll i dina uppgifter
Förnamn *
Efternamn *
ÅÅMMDD-XXXX *
E-post *
Telefon *
Meddelande
Bekräfta din bokning*

* Samtliga bekräftade bokningar till plastikkirurg debiteras med 500 kr