BOKA PÅ TELEFON
0418-22 000

Dermapen

Dermapen är en avancerad microneedling-behandling som använder sig av 12 sterila engångsnålar som gör upp till 1300 hål i huden per sekund med en automatisk vibrerande funktion. Detta stimulerar nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som fina microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt.

Dermapen

 

 

Dermapen

Därmed säkerställs ett effektivt upptag av behandlingspreparat djupt ner i huden, samtidigt som hudens produktion av naturliga elastiska komponenter ökar. Hudens struktur förbättras och föryngras. Effekten kan jämföras med fraktionerad laserbehandlingar, men med färre biverkningar och med minimal återhämtningstid. Dermapen-behandlingar kan utföras på alla hudtyper och hudtoner.

Dermapen rekommenderas för följande:

• Fina linjer och rynkor, inklusive runt munnen och ögonen

• Huduppstramning och hudföryngring

• Stora porer, acne, milier

• Pigmenteringar

• Ärr

För långvarigt resultat rekommenderas en kur på 3-6 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum, men många ser resultat redan efter första behandlingen. Dermapen kan även göras som en enstaka behandling för en fukt och lyster boost.

Du bör inte använda make-up 24 timmar efter behandlingen och bör undvika solen i 48 timmar. Om du utsätts för UV-ljus, använd solskydd med hög SPF. Efter behandling syns oftast en lätt rodnad, som bevis på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. De eventuella reaktionersom du kan uppleva ett par dagar efteråt är torrhet, lätt flagnande, rodnad och lite svullnad.

 

BOKA

Denna behandling utförs av vårt hudvårdsteam i Malmö. Ring på telefon 040-30 17 50 eller boka en kostnadsfri konsultationstid nedan.

BOKA

För att boka konsultationtid kan du ringa oss på 0418-22 000 eller 
040-30 17 50. Du kan också hitta en tid och boka in dig själv. 

Observera att bokning på webben enbart gäller nybesök.

Välj Konsultationstider
Välj plats
Ange datum
Välj en konsultationstid som passar dig:
Visa fler tider
Tyvärr finns det inga lediga konsultationstider på det angivna datumet.
Fyll i dina uppgifter
Förnamn *
Efternamn *
ÅÅMMDD-XXXX *
E-post *
Telefon *
Meddelande
Bekräfta din bokning*

* Samtliga bekräftade bokningar till plastikkirurg debiteras med 500 kr