BOKA PÅ TELEFON
0418-22 000

Armplastik

Armplastik görs då huden blivit slapp och hängig på överarmarna. Oftast är det kraftiga viktminskningar som ger upphov till detta tillstånd, men även andra orsaker kan finnas. Operationen görs i narkos och tar cirka en timme.

Om man minskat kraftigt i vikt eller av andra anledningar huden på överarmarna blivit slapp och hängig är en armplastik det bästa sättet att åtgärda det på. Vid mindre häng som bara är lokaliserat i de övre delarna av överarmen kan det göras via ett kortare snitt i armhålan. Oftast är det dock slappt och hängigt längs hela överarmen och då behöver man göra ett snitt längs armen nästan ned till armbågen. Man avlägsnar då den slappa huden och underhudsfettet. Operationen görs i narkos och tar cirka en timme.

En övernattning på kliniken brukar rekommenderas. Ärren tejpas och ovan tejpen har man ett tajt förband av bolero typ. Efter cirka två veckor gör man ett återbesök för att kontrollera läkning och förband. Sjukskrivningstiden är 2-3 veckor beroende på aktivitet. Träning skall man undvika i fyraveckor. I början är ärren röda och hårda men efter sex månader börjar de blekna och mjukna.

För fler frågor om själva ingreppet, om våra priser eller om ni vill boka en konsultationstid så kan ni kontakta oss enligt nedan.

Telefon 040 - 30 17 50, 0418-22 000
Telefontider mån-tor 08.00-19.00
Telefontider fredag 08.00-17.00

BOKA

För att boka konsultationtid kan du ringa oss på 0418-22 000 eller 
040-30 17 50. Du kan också hitta en tid och boka in dig själv. 

Observera att bokning på webben enbart gäller nybesök.

Välj Konsultationstider
Välj plats
Ange datum
Välj en konsultationstid som passar dig:
Visa fler tider
Fyll i dina uppgifter
Förnamn *
Efternamn *
ÅÅMMDD-XXXX *
E-post *
Telefon *
Meddelande
Bekräfta din bokning*

* Samtliga bekräftade bokningar till plastikkirurg debiteras med 500 kr