BOKA PÅ TELEFON
0418-22 000

Brazilian Buttlift

Stussförstoring med transplantation av eget fett. Vi utför operationen med förflyttning av eget fett, som oftast tas från höfter och midja, men fett kan även tas från t. ex lår och mage. Fettet sugs ut med traditionell fettsugning och vi använder Microair-systemet som är skonsamt för kroppen vilket ger kortare läkningstider.

Fettet renas varefter det injiceras tillbaka i kroppen men nu i stussen för att ge mer volym och projektion.

Kombinationen fettsugning av midjan och injektion av fettet i stussen ger en mycket dramatisk förändring. Midjan blir smalare, du får en mer markerad svank och en fylligare stuss.

Operationen görs i narkos och tar cirka två timmar. Du kan gå hem samma dag men vi rekommenderar en övernattning på kliniken vilket innebär maximal säkerhet och komfort. Önskar du övernatta på kliniken är detta kostnadsfritt.

Efter operationen används ett specialförband som ger tryck över de fettsugna områdena och inget tryck över de områdena där fettet transplanterats. Förbandet bärs dag och natt i fyra veckor. De första två veckorna skall belastning på de transplanterade områdena undvikas vilket innebär att du ligger på sidan och undviker att sitta.

Ditt första återbesök bokas efter två veckor för att avlägsna stygnen och för kontroll av de opererade områdena. Efter tre månader sker en slutkontroll, där vi tar bilder så att resultatet kan jämföras med innan operationen.

För fler frågor om själva ingreppet, om våra priser eller om ni vill boka en konsultationstid så kan ni kontakta oss enligt nedan.

Telefon 040 - 30 17 50, 0418-22 000
Telefontider mån-tor 08.00-19.00
Telefontider fredag 08.00-17.00

BOKA

För att boka konsultationtid kan du ringa oss på 0418-22 000 eller 
040-30 17 50. Du kan också hitta en tid och boka in dig själv. 

Observera att bokning på webben enbart gäller nybesök.

Välj Konsultationstider
Välj plats
Ange datum
Välj en konsultationstid som passar dig:
Visa fler tider
Fyll i dina uppgifter
Förnamn *
Efternamn *
ÅÅMMDD-XXXX *
E-post *
Telefon *
Meddelande
Bekräfta din bokning*

* Samtliga bekräftade bokningar till plastikkirurg debiteras med 500 kr