BOKA PÅ TELEFON
0418-22 000

Lårplastik

Lårplastik görs då huden blivit slapp och hängig högst upp på lårens insidor. Oftast är det kraftig viktminskning som ger upphov till detta tillstånd, men även andra orsaker finns. Operationen görs i narkos och tar cirka en och en halv timme.

Om man minskat kraftigt i vikt eller huden på lårens insidor av andra anledningar blivit slapp och hängig är en lårplastik det bästa sättet att åtgärda det på. Vid mindre häng som bara är lokaliserad högst upp kan man göra det via ett snitt upp mot ljumsken som är lätt att dölja. Men oftast är det slappt och hängigt en bit ned på låret och då måste man göra ett längsgående snitt ned mot knät. Detta lämnar givetvis ett synligt ärr efter sig men resultatet blir bättre längs hela låret. Operationen görs i narkos och tar en och en halv timma.

Man stannar en natt på kliniken och har en kraftig cykelbyxa som förband. Sjukskrivningstiden är oftast 3-4 veckor beroende på arbete. Träning skall man undvika i fyra veckor. Till att börja med är ärren röda och hårda men efter sex månader börja de blekna och mjukna.

För fler frågor om själva ingreppet, om våra priser eller om ni vill boka en konsultationstid så kan ni kontakta oss enligt nedan.

Telefon 040 - 30 17 50, 0418-22 000
Telefontider mån-tor 08.00-19.00
Telefontider fredag 08.00-17.00

BOKA

För att boka konsultationtid kan du ringa oss på 0418-22 000 eller 
040-30 17 50. Du kan också hitta en tid och boka in dig själv. 

Observera att bokning på webben enbart gäller nybesök.

Välj Konsultationstider
Välj plats
Ange datum
Välj en konsultationstid som passar dig:
Visa fler tider
Fyll i dina uppgifter
Förnamn *
Efternamn *
ÅÅMMDD-XXXX *
E-post *
Telefon *
Meddelande
Bekräfta din bokning*

* Samtliga bekräftade bokningar till plastikkirurg debiteras med 500 kr