BOKA PÅ TELEFON
0418-22 000

Bröstförminskning

Stora tunga och hängiga bröst kan ge upphov till smärtor, värk och trötthetskänsla i nacke, axlar och skulderparti. Det kan givetvis också bidraga till svårigheter att finna passande kläder och omöjlighet att deltaga i idrotts och annan fysisk aktivitet. Inte sällan ger det också psykiska besvär då man undviker vissa situationer och isolerar sig socialt.

Bröstförminskning

Man måste uppfylla vissa krav för att bli godkänd för en bröstförminskningsoperation ska kunna hjälpa och detta avgörs vid ett läkarbesök på mottagningen. Läkarbesöket genomförs i Landskrona eller i Malmö.

Operationen tar ca två timmar och man är sövd under ingreppet. Brösten minskas då i storlek, bröstvårtan flyttas upp och överflödig hud tas bort.

De flesta patienter stannar en natt på kliniken efter bröstförminskningsoperationen men detta är inte alltid nödvändigt. En stadig bh används som förband under fyra veckor.

Efter två veckor kommer man på ett återbesök och då tas eventuella stygn bort. Normal sjukskrivningstid är tre till fyra veckor och efter tre månader kommer man på en slutkontroll på mottagningen. Du väljer här själv om dina återbesök sker i Landskrona eller vid vår mottagning i Malmö.

För fler frågor om själva ingreppet, om våra priser eller om ni vill boka en konsultationstid så kan ni kontakta oss enligt nedan.

Telefon 040 - 30 17 50, 0418-22 000
Telefontider mån-tor 08.00-19.00
Telefontider fredag 08.00-17.00

BOKA

För att boka konsultationtid kan du ringa oss på 0418-22 000 eller 
040-30 17 50. Du kan också hitta en tid och boka in dig själv. 

Observera att bokning på webben enbart gäller nybesök.

Välj Konsultationstider
Välj plats
Ange datum
Välj en konsultationstid som passar dig:
Visa fler tider
Tyvärr finns det inga lediga konsultationstider på det angivna datumet.
Fyll i dina uppgifter
Förnamn *
Efternamn *
ÅÅMMDD-XXXX *
E-post *
Telefon *
Meddelande
Bekräfta din bokning*

* Samtliga bekräftade bokningar till plastikkirurg debiteras med 500 kr