BOKA PÅ TELEFON
0418-22 000

Bröstlyft och bröstförstoring med implantat

Om brösten är hängiga och volymen är för liten kan man kombinera bröstlyft och förstoring vilket är en relativt vanlig och efterfrågad operation. Då gäller samma sak som vid enbart lyft att vid mindre uttalat häng kan ärren begränsas till området runt vårtgården.

Bröstlyft och bröstförstoring med implantat

Alla typer av implantat kan användas. Storleken och formen kan väljas av patienten själv, men begränsas som vid en vanlig förstoring av måtten på bröst och bröstkorgsvägg.Man är sövd under operationen som tar ungefär två timmar. Någon påverkan på eventuell framtida amning ger inte denna operation. Ett visst känselbortfall i bröstvårtorna kan förekomma, detta återkommer dock i de flesta fall men kan ta flera månader.

De flesta patienter stannar kvar en natt på kliniken för att få hjälp med smärtlindringen då smärtan är som mest intensiv.Normal sjukskrivningstid är två till tre veckor. Eventuella stygn tas efter två veckor och en slutkontroll görs efter tre månader.För att få en bedömning om vilken operationsmetod som är lämplig just för dig beställes en tid till mottagningen för läkarkonsultation.

För fler frågor om själva ingreppet, om våra priser eller om ni vill boka en konsultationstid så kan ni kontakta oss enligt nedan.

Telefon 040 - 30 17 50, 0418-22 000
Telefontider mån-tor 08.00-19.00
Telefontider fredag 08.00-17.00

BOKA

För att boka konsultationtid kan du ringa oss på 0418-22 000 eller 
040-30 17 50. Du kan också hitta en tid och boka in dig själv. 

Observera att bokning på webben enbart gäller nybesök.

Välj Konsultationstider
Välj plats
Ange datum
Välj en konsultationstid som passar dig:
Visa fler tider
Fyll i dina uppgifter
Förnamn *
Efternamn *
ÅÅMMDD-XXXX *
E-post *
Telefon *
Meddelande
Bekräfta din bokning*

* Samtliga bekräftade bokningar till plastikkirurg debiteras med 500 kr