BOKA PÅ TELEFON
0418-22 000

Olika stora bröst

I princip har alla kvinnor mer eller mindre olika stora bröst eller som vi kallar det bröstasymmetri. Om bröstens olikhet är mycket stor kan detta skapa problem. Det kan orsaka kroppsliga problem i form av sned belastning på ryggen som kan ge upphov till ryggbesvär.

Olika stora bröst

Oftast är det ett kosmetiskt problem med synligt olikstora bröst. I en del fall har man också en oönskad form på brösten som kan vara både spetsiga och hängiga. Detta kan korrigeras med en bröstplastikoperation. Om det mindre bröstet har den storlek man önskar så minska man och lyfter det större och gör endast ett lyft på det mindre bröstet.

Om man däremot tycker det större bröstet är av den volym man önskar så kan man med en protes förstora det lilla bröstet. Vill man öka volymen på båda brösten väljer man olika storlek på proteserna för att korrigera asymmetrin. Om man är nöjd med formen på brösten kan snittet läggas i armhålan. Detta provas noggrant ut vid konsultationen före operationen, man har då givetvis stora möjligheter att välja en hel del själv. Operationen görs i narkos och man stannar en natt på kliniken. Sjukskrivningstiden är två till fyra veckor.

För fler frågor om själva ingreppet, om våra priser eller om ni vill boka en konsultationstid så kan ni kontakta oss enligt nedan.

Telefon 040 - 30 17 50, 0418-22 000
Telefontider mån-tor 08.00-19.00
Telefontider fredag 08.00-17.00

BOKA

För att boka konsultationtid kan du ringa oss på 0418-22 000 eller 
040-30 17 50. Du kan också hitta en tid och boka in dig själv. 

Observera att bokning på webben enbart gäller nybesök.

Välj Konsultationstider
Välj plats
Ange datum
Välj en konsultationstid som passar dig:
Visa fler tider
Fyll i dina uppgifter
Förnamn *
Efternamn *
ÅÅMMDD-XXXX *
E-post *
Telefon *
Meddelande
Bekräfta din bokning*

* Samtliga bekräftade bokningar till plastikkirurg debiteras med 500 kr