BOKA PÅ TELEFON
0418-22 000

Byte till nya bröstimplantat

Den vanligaste orsaken till att man har önskemål om ett bröstimplantatbyte är att man vill ändra sin bröststorlek, antingen till större eller mindre volym. Om den första operationen är gjord via ett snitt i armhålan går det att göra protesbytet via samma snitt i armhålan.

Byte till nya bröstimplantat

Om den tidigare operationen däremot är gjort via ett snitt under bröstet använder man samma snitt under bröstet för att slippa nya ärr. Ibland kan orsaken till protesbyte vara att brösten blivit slappa och hängiga, då kan ett byte kombineras med ett bröstllyft.Om brösten blivit hårda eller har en onaturlig form kan det bero på att man vid den tidigare operationen lagt proteserna ovanpå bröstmuskeln.

Då omplaceras proteserna till ett läge under bröstmuskeln för att få ett mjukare och naturligare resultat, storleken kan även ändras vid samma operationstillfälle. Operationen görs alltid i narkos och man stannar en natt på klinken. Som förband har man en klippt bygelbh och ett band ovanpå brösten i upp till fyra veckor för att omforma brösten. Sjukskrivningstiden är cirka två veckor.

För fler frågor om själva ingreppet, om våra priser eller om ni vill boka en konsultationstid så kan ni kontakta oss enligt nedan.

Telefon 040 - 30 17 50, 0418-22 000
Telefontider mån-tor 08.00-19.00
Telefontider fredag 08.00-17.00

BOKA

För att boka konsultationtid kan du ringa oss på 0418-22 000 eller 
040-30 17 50. Du kan också hitta en tid och boka in dig själv. 

Observera att bokning på webben enbart gäller nybesök.

Välj Konsultationstider
Välj plats
Ange datum
Välj en konsultationstid som passar dig:
Visa fler tider
Fyll i dina uppgifter
Förnamn *
Efternamn *
ÅÅMMDD-XXXX *
E-post *
Telefon *
Meddelande
Bekräfta din bokning*

* Samtliga bekräftade bokningar till plastikkirurg debiteras med 500 kr