BOKA PÅ TELEFON
0418-22 000

GYNEKOMASTI

Bröstkörtlar hos män. Syftet är att avlägsna de besvärande bröstkörtlarna. Detta görs via ett halvcirkulärt snitt i vårtgårdens nedre halva.

GYNEKOMASTI

I infektionsförebyggande syfte ges antibiotika med start kvällen före din operation. Ha gärna sköna, lösa kläder då Du kommer till operation. Operationen utförs i narkos och tar ca en timme. Du blir hemskriven på kvällen samma dag.

När operationen avslutas så läggs ett stadigt tryckförband. Förbandet avlägsnas innan hemgång och ersätts av ett elastiskt förband. Detta skall användas i två veckor, dag och natt. Ärren skyddas med tejp och denna skall sitta kvar till första återbesöket som är efter två veckor. Om synliga stygn finns så avlägsnas dessa. Det går bra att duscha dagen efter operationen. Tejpen får ej tas bort. Operationsområdet skall ej tvålas in. Torka försiktigt och lufttorka en stund innan förband sätts på.

Smärtan är oftast inte så påtaglig. Du kommer att uppleva en stram känsla i det opererade området. Du får med dig smärtlindrande tabletter när Du går hem. Undvik tunga lyft de första 14 dagarna. Blödning och svullnad kan förekomma. Det är därför mycket viktigt att ta det lugnt de första dagarna. Om du har frågor är Du välkommen att ringa oss.

För fler frågor om själva ingreppet, om våra priser eller om ni vill boka en konsultationstid så kan ni kontakta oss enligt nedan.

Telefon 040 - 30 17 50, 0418-22 000
Telefontider mån-tor 08.00-19.00
Telefontider fredag 08.00-17.00

 

BOKA

För att boka konsultationtid kan du ringa oss på 0418-22 000 eller 
040-30 17 50. Du kan också hitta en tid och boka in dig själv. 

Observera att bokning på webben enbart gäller nybesök.

Välj Konsultationstider
Välj plats
Ange datum
Välj en konsultationstid som passar dig:
Visa fler tider
Fyll i dina uppgifter
Förnamn *
Efternamn *
ÅÅMMDD-XXXX *
E-post *
Telefon *
Meddelande
Bekräfta din bokning*

* Samtliga bekräftade bokningar till plastikkirurg debiteras med 500 kr